Читај ми!

Нашао 390.000 евра у аутобусу!

Поштени возач бечког градског аутобуса нашао је у свом возилу и полицији пријавио 390.000 евра! Полиција је открила да је власница позамашне своте новца једна старија жена, која налазача није наградила ни једним јединим евром!

Возач бечког градског аутобуса нашао је у заборављеној торби 390.000 евра у уредно послаганим новчаницама од 500 евра, рекла је представница бечког градског превоза Ана-Марија Рајх.

Возач је предао новац полицији, а она је установила да припада једној старијој жени, рекла је Рајхова.

Возач је за поштење, међутим, примио само похвале својих надређених, док му се власница није јавила ни неколико недеља пошто јој је новац враћен.

Догађај који се збио прошлог месеца први су објавили аустријски таблоиди, а представница бечког градског превоза потврдила је податке које су они изнели.

Није познато зашто је жена носила толико готовине.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи