Читај ми!

Zašto je Petrović isključen iz SNS-a

Radomir Nikolić, predsednik IO SNS, tvrdi da je predsednik Opštine Kovin Dušan Petrović izbrisan iz članstva stranke jer je loše radio. Petrović kaže da je iz SNS-a isključen bez razloga.

"Zna Petrović vrlo dobro zbog čega je izbrisan iz članstva SNS-a", rekao je Nikolić Tanjugu.

Nikolić je to rekao upitan da prokomentariše otvoreno pismo Dušana Petrovića Izvršnom odboru SNS-a i javnosti, u kojem je naveo da je od njegovog dolaska na čelo opštine urađeno više nego u proteklih 10 godina, te da pretpostavlja da u vrhu stranke nisu bili dobro informisani o njegovom radu.

"O tome koliko se i kako radi u Kovinu pod Petrovićevim vođstvom, mogu najbolje da prokomentarišu građani", istakao je Nikolić.

U saopštenju SNS-a kao razlog za isključenje Petrovića i još 13 članova opštinskog odbora navedeno je da su naprednjaci u Kovinu osvojili apsolutnu vlast, a da do sada nije ništa urađeno.

Petrović smatra da je isključen bez razloga

Dušan Petrović je negirao da je razlog za njegovo isključenje loš rad u opštini.

U otvorenom pismu Izvršnom odboru SNS-a i javnosti, Petrović je naveo da želi da se sazna pravo stanje u Kovinu.

Petrović je naveo da je na mesto predsednika Opštine imenovan 11. juna, a da je do tada bio zamenik predsednika Opštine. Predsednica Opštine do tada bila je Gordana Zorić, koja je sada poslanik.

"Predsednica Skupštine bila je Sanja Petrović, koja je sada, ne znam iz kojih razloga i kojim zaslugama, član povereništva OO SNS Kovin, imenovana od strane predsednika stranke", naveo je predsednik Opštine Kovin.

Prema njegovim rečima, za kratko vreme na vlasti nadoknađeno je propušteno za 11 meseci, pa čak i urađeno više nego u proteklih 10 godina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару