Читај ми!

Bečići, Prvi međunarodni kongres onkologa i hematologa u oktobru

Evropska hematološka asocijacija (EHA) je dodelila našoj poznatoj onkološkinji i hematološkinji, profesorki dr Nadeždi Basari i Crnogorskom udruženju onkologa i hematologa (CUOH), akreditaciju Prvog međunarodnog kongresa onkologa i hematologa na Balkanu.

Prvi međunarodni kongres onkologa i hematologa biće održan od 24. do 26. oktobra u Bečićima, Crna Gora, a osim pokroviteljstva nemačko-švajcarsko-austrijskog Udruženja onkologa i hematologa (DGHO), profesorka dr Basara je ovaj kongres akreditovala i na evropskom nivou.

Kongres će organizovati Crnogorsko udruženje onkologa i hematologa, u kojem su lekari iz većine balkanskih zemalja. Takođe, Kongres u Bečićima biće akreditovan jednom od najviših kategorizacija za kongrese, maksimalnim mogućim bodovima za lekare koji će učestvovati na Kongresu - EBAH (European Board for Accreditation in Hematology), 13,5CME.

Za ovakav uspeh najviše su zaslužna svetska imena iz medicine, 12 vrhunskih profesora medicine iz Nemačke, od ukupno 35 predavača, koji su se rado odazvali pozivu svoje koleginice, profesorke Nadežde Basare.

U okviru kongresa, prvog dana, 24. oktobra održaće se i Drugi informativni forum za pacijente, na kome će, posle uvodnih predavanja, pacijenti iz balkanskih zemalja, kao i njihovi članovi porodica i lekari moći da postave pitanja u vezi sa svojim bolestima. Ulaz će biti, kao i na Prvom forumu – slobodan. 

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи