Читај ми!

Асанж: Моја деца ће пре или касније добити свог оца назад

"Како је то добро! Ово је победа која не може бити негирана. Ово је победа од историјског значаја", рекао је Џулијан Асанж новинарима и присталицама испред Амбасаде Еквадора.

Оснивач Викиликса Џулијан Асанж је у емотивном обраћању присталицама са балкона Амбасаде Еквадора у Лондону, где борави од 2012. године, рекао да одлука панела УН који је утврдио да је "незаконито притворен", представља "победу".

Асанж је рекао и да је дошло време да његова деца добију свог оца назад. "То ће се десити пре или касније", додао је оснивач Викиликса, преноси АФП.

Машући копијом одлуке панела УН, обучен у сиво одело са краватом, Асанж је често жмиркао, јер му је дневно светло очигледно сметало.

"Ојачао сам у овом процесу и могу да поднесем. Међутим, какво право има ова или америчка или шведска влада да ускрате мојој деци право на оца пет година?", упитао је он.

Асанж је поновио да је он у "незаконитом, неморалном и неетичком притвору" пошто је британска полиција рекла да ће га ухапсити чим изађе из амбасаде и ступи на британско тло како би га изручила Шведској.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара