Читај ми!

Временска прогноза за 13. децембар 2023.

До 20. децембра без јачег захлађења. Облаци стижу са запада, па сутра већи део дана киша падати у Војводини. У осталим крајевима умерено облачно, а тек увече киша и у централним пределима. Топао ваздух са Медитерана подићиће живу у термометру изнад просека. Ујутру од 2 до 10 степени, највиша дневна од 8 до 17. У Београду ујутру слаба киша. Сутра суво, а увече јаче наоблачење и падавине. Темепратура до 17 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ) 

13.12.2023. Среда: Претежно облачно и топло, у току дана углавном на северу, а увече и током ноћи и у већини крајева киша, само ће се на југу и југоистоку задржати суво. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено јак јужних праваца. Најнижа температура од 2 до 10, највиша од 8 до 17 степени. Упозорење: Количина падавина већа од 30 l/m² за 24h, вероватноћа 90%.

14.12.2023. Четвртак:Облачно са кишом али уз пад температуре, па ће киша на планинама прећи у снег. Пре подне и средином дана на северу престанак падавина, док ће у осталим крајевима увече и у току ноћи падавине ослабити. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 4 до 9, а највиша од 7 до 11 степени, током дана у паду. Упозорење: Количина падавина већа од 30 l/m² за 24h, вероватноћа 90%. Снег, формирање мањег снежног покривача (у планинским пределима), вероватноћа 90%.

15.12.2023. Петак:Претежно облачно и хладније, на северу суво, у осталим крајевима местимично слабе падавине, у нижим пределима углавном киша, а на планинама снег. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 6, а највиша од 5 до 8 степени. Упозорење: Снег, формирање/повећање мањег снежног покривача (у планинским пределима), вероватноћа 90%.

16.12.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно, у првом делу дана у брдско-планинским пределима још понегде слаб снег. Пре подне на северу, а затим и у осталим крајевима делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 2 до 6 степени. 

17.12.2023. Недеља: Умерено до потпуно облачно, у првом делу дана у брдско-планинским пределима још понегде слаб снег. Пре подне на северу, а затим и у осталим крајевима делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 3 до 7 степени. 

Прогноза временa за наредних пет дана (од 18.12.2023. до 22.12.2023.)
Променљиво облачно са сунчаним интервалима и углавном суво, почетком наредне седмице и мало топлије.

понедељак, 26. август 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару