Читај ми!

Временска прогноза 24. јануар

Облачно, местимично с кишом, на планинама са снегом. Највиша дневна температура од 3 до 6 степени. У главном граду облачно с кишом, температура до 4 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

24.01.2023. Уторак: Облачно, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима и у Тимочкој Крајини и са снегом уз стварање/повећање висине снежног покривача. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, источни и југоисточни, током дана у слабљењу. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 3 до 6 степени. Упозорење: Формирање / повећање снежног покривача, вероватноћа 80%.

25.01.2023. Среда: Ујутру по котлинама и дуж речних токова југозападне и јужне Србије магла или ниска облачност. Током дана умерено до потпуно облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и јак, источни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 2, највиша од 2 до 5 степена. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 80%.

26.01.2023. Четвртак: Ујутру по котлинама и дуж речних токова југозападне и јужне Србије магла или ниска облачност. Током дана умерено до потпуно облачно у већини крајева суво, само у брдско-планинским пределима повремено са снегом. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 1 до 4 степена. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 80%.

27.01.2023. Петак: Ујутру у нижим прееделима и по котлинама и дуж речних токова магла или ниска облачност. Током дана умерено до потпуно облачно у већини крајева суво, само у брдско-планинским повремено са снегом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 1 до 4 степена. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m. Снег,  формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 28.01.2023. до 01.02.2023.)
Облачно и мало хладније местимично са слабим снегом уз местимилчно формирање/повећање висиен снежног покривача. Максимална температура од 0 до 5 степена.

недеља, 01. септембар 2024.
22° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару