Читај ми!

Осетно хладније, током вечери престанак падавина

Данас осетно хладније. У већини предела формирање снежног покривача висине до 10, у планинским пределима и преко 15 центиметара.

После подне и увече престанак падавина и постепено разведравање. Јутарња температура од -2 до 1, дневна од 1 до 5 степени.

У Београду киша и снег ујутру, после подне суво. Највиша температура 2 степена.

У недељу умерено до потпуно облачно суво и хладно током дана уз краткотрајно разведравање. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -2 до 2, а највиша дневна од 2 до 8 степени.

Првог дана наредне седмице умерено до потпуно облачно, у нижим пределима са мешовитим падавинама, кишом и снегом, а у брдско-планинском подручју са снегом, уз даље повећање висине снежног покривача.

Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и планинским пределима источне Србије повремено и јак, југоисточни и источни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша дневна од 3 до 9 степени.

У уторак умерено до потпуно облачно, у нижим пределима са мешовитим падавинама, кишом и снегом, а у брдско-планинском подручју са снегом, уз даље повећање висине снежног покривача.

Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и планинским пределима источне Србије повремено и јак источних праваца. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша дневна од 2 до 6 степени.

недеља, 01. септембар 2024.
26° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару