Читај ми!

Временска прогноза 13. јануар

На југоистоку Србије ујутру су могуће и слабе падавине. Током дана суво, понегде са сунчаним периодима. Биће топлије, највиша температура од 7 до 11 степени. У Београду ујутру понегде магла, у наставку дана повремено ће пробијати сунце. Највиша температура око 10 степени. У новогодишњој ноћи понегде ће бити кише, а у брдско-планинским пределима југозападне Србије падаће снег.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ) 

 

12.01.2023. Четвртак: Умерено до потпуно облачно и изнад већег дела суво. На истоку и југоистоку, као и у Банату и на северу Бачке местимично са слабом кишом, у планинским пределима са суснежицом и снегом. Ветар слаб западни и северозападни. Највиша температура од 4 до 8 степени. Крајем дана на северозападу и западу разведравање.               

13.01.2023. Петак: Ујутро и пре подне у већини крајева облачно и магловито, а на југоистоку су могуће слабе падавине. Током дана мало топлије, а сунчани интервали се очекују у западној и централној србији, као и у деловима Војводине. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 4 степена, а највиша од 7 до 11 степени. Током ноћи на северу и западу, као и понегде у централним крајевима киша, а у брдско-планинским пределима југозападне Србије снег, док ће ветар бити у скретању на северозападни.         

14.01.2023. Субота: Претежно облачно и мало хладније, местимично са кишом, у планинским пределима са снегом. Пре подне на северу, а после подне и у осталим крајевимапрестанак падавина и постепено разведравање са северозапада. Ветар слаб до умерен западни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 4 степена, а највиша дневна од 4 до 7 степени.        

15.01.2023. Недеља: Суво и топлије са периодима сунчаног времена уз појачање јужног и југоисточног ветра. Најнижа температура од -1 до 3 степена, а највиша од 8 до 12 степени.

16.01.2023. Понедељак: Ново наоблачење са кишом, на планинама са снегом. Ветар умерен, у кошавском подручју јак, а на југу Баната са ударима олујне јачине јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 5 степени, а највиша од 9 до 13 степени, у Тимочкој Крајини хладније, око 4 степена. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

недеља, 01. септембар 2024.
32° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару