Читај ми!

Временска прогноза за 10. октобар

У Србији данас умерено до потпуно облачно и у већем делу земље суво. После подне и увече на југозападу, а у току ноћи понегде и у осталим крајевима киша. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено јак. Највиша температура од 19 до 23 степена. Сутра у већем делу Србије киша и локални пљускови, понегде и грмљавина. На северу Војводине углавном суво. У среду слабљење и престанак падавина. У четвртак и петак променљиво и углавном суво са сунчаним интервалима, а од суботе претежно сунчано уз пораст температуре.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

10.10.2022. Понедељак: Ујутро локална појава краткотрајне магле, углавном по котлинама, висоравним и дуж речних токова. Пре подне мало и умерено, а у Неготинској Крајини и потпуно облачно, али суво. После подне и увече јаче наоблачење, које ће прво на југозападу, а у току ноћи понегде и у осталим крајевима условити кишу и локалне пљускове. Ветар слаб и умерен, у Војводини пре подне источни и североисточни, у осталим крајевима јужни и југоисточни, током дана у кошавском подручју у појачању, па ће на југу Баната и у доњем Подунављу дувати повремено и јак југоисточни ветар. Јутарња температура од 4 до 11, највиша дневна од 19 до 24 степена.

11.10.2022. Уторак: Претежно облачно и мало свежије, у већем делу с кишом и локалним пљусковима, понегде и грмљавином, док ће се на северу Војводине задржати углавном суво време. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, од средине дана у скретању на северозападни. Најнижа температура од 10 до 14, а највиша од 16 до 19 степени. Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%. Количина падавина ≥ 10l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 80%.

12.10.2022. Среда: Умерено до потпуно облачно, још понегде са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 9 до 12, а највиша од 16 до 20 степени.

13.10.2022. Четвртак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима уз углавном суво време. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 7 до 11, а највиша од 17 до 20 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 14.10.2022. до 18.10.2022.)
У петак променљиво са сунчаним интервалима уз углавном суво време. Од суботе претежно сунчано и поново топлије.

уторак, 03. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару