Читај ми!

РХМЗ упозорава на обилне падавине, очекује се понегде град и јак ветар

Снажан циклон премешта се преко Грчке, и јужно од Саве и Дунава доноси јаке пљускове. РХМЗ упозорава да ће се данас и у суботу падавине интензивирати, па се понегде очекује од 30 до 50 мм кише за 24 сата, а локално и више.

За 24 сата пашће више од 40 литара кише по метру квадратном. Пљускови и грмљавине локално ће бити праћени градом, наводи РХМЗ.

Очекује се и јак ветар. 

Јутарња температура од 12 до 17 степени, највиша дневна од 22 до 26 степени.

У Београду повремено пљускови поподне и увече. Температура до 25 степени.

У суботу променљиво облачно и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, који ће локално бити интензивнији са великом количином падавина. Ветар слаб и умерен, северозападни, после подне у појачању. Најнижа температура од 13 до 17, а највиша од 22 до 27 степени.

За недељу се прогнозира променљиво облачно, у већини места са дужим сунчаним интервалима, само се у брдско-планинским пределома очекује локлана појава кише и пљускова са грмљавином. Ветар умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 14 до 17, а највиша од 23 до 27 степени.

У понедељак променљиво облачно, у већини места са дужим сунчаним интервалима, само се у брдско-планинским пределома очекује локлана појава кише и пљускова са грмљавином. Ветар умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 14 до 18, а највиша од 24 до 29 степени.

четвртак, 05. септембар 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару