Читај ми!

Временска прогноза - 13. фебруар

Током дана промењиво облачно, са сунчаним периодима, уз кошаву. На југу, понегде слаба киша. Температура до 10 степени. Наредне недеље натпросечно топло уз интензивно топљење снега на планинама. У уторак и до 17 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

13.02.2022. Недеља: На северу и западу Србије променљиво облачно са сунчаним периодима, у Подрињу и на западу Војводине ујутро и пре подне локално је могућа краткотрајна појава кише и снега. У осталим крајевима умерено до потпуно облачно, пре подне на истоку, а после подне на југозападу, југу и југоистоку понегде с кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју повремено јак, а на југу Баната и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од -4 до 3, а највиша од 6 до 10 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%

14.02.2022. Понедељак: У већем делу претежно сунчано, осим на југу и истоку Србије, где ће се задржати умерено до потпуно облачно, понегде с краткотрајном кишом. Кошава у слабљењу. Најнижа температура од -3 до 2, а највиша од 10 до 15 степени, у Неготинској Крајини око 6 степени. Увече и током ноћи пролазно наоблачење, на северу и западу Србије понегде краткотрајна киша или локални пљусак.

15.02.2022. Уторак: У већем делу претежно сунчано и топлије. На југу Србије променљиво облачно. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -2 до 6, а највиша од 12 до 18 степени, у Неготинској Крајини око 9 степени. Увече и у току ноћи са запада наоблачење с кишом, на високим планинама и са снегом.

16.02.2022. Среда: Умерено до потпуно облачно, у Војводини суво, а у осталим крајевима местимично с кишом, на високим планинама и са снегом. После подне престанак падавина, увече разведравање. Ветар слаб и умерен, западни. Најнижа температура од -1 до 7, а највиша од 10 до 15 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 17.02.2022. до 21.02.2022.)
У већини дана променљиво облачно са сунчаним интервалима, суво и натпросечно топло, само се на североистоку Србије повремено очекује краткотрајна киша. Крајем периода (20.02.) у свим крајевима пролазно наоблачење с кишом, на планинама са снегом. 

субота, 07. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару