Читај ми!

Временска прогноза - 7. јануар

Већи део дана у Војводини, западној Србији и Шумадији претежно сунчано. У осталим крајевима умерено до потпуно облачно и углавном суво. У току ноћи у свим крајевима наоблачење, местимично са кишом и снегом. Северозападни ветар до краја дана у скретању на источни и југоисточни, а на југу Баната и у Поморављу биће у појачању. Највиша температура од 2 до 5, до 10 степени у Неготинској Крајини.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

07.01.2022. Петак: Умерено до потпуно облачно и хладно, у нижим пределима понегде са слабом кишом и суснежицом, а у брдско-планинским са слабим снегом. Изнад северних и западних крајева преовлађиваће сунчано време, али се крајем дана очекује наоблачење. Ветар слаб и умерен северни и североисточни. Јутарња температура од -4 на северозападу до 4 степена на истоку, највиша дневна од 2 до 5, на истоку око 9 степени.  Током ноћи облачно са снегом у свим пределима, на југоистоку и кишом и суснежицом.    

08.01.2022. Субота: Облачно и хладно са снегом, у нижим крајевима уз формирање, а у брдско-планинским пределима уз даље повећање висине снежног покривача. На југоистоку и истоку Србије очекују се мешовите падавине: киша, суснежица и снег. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од -4 до 2 степена, највиша дневна од -2 до 1, на југоистоку и истоку и до 4 степена. Упозорење: Снег,  формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 90%.

09.01.2022. Недеља: Облачно и хладно са снегом, у нижим крајевима уз формирање, а у брдско-планинским пределима уз даље повећање висине снежног покривача. На југоистоку и истоку Србије очекују се мешовите падавине: киша, суснежица и снег. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од -4 до 0 степени, највиша дневна од -1 до 3 степена. Упозорење: Снег,  формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 85%.

10.01.2022. Понедељак: Облачно са снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од -3 до 0 степени, највиша дневна од -1 до 2 степена. Упозорење: Снег,  формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 85%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 11.01.2022. до 15.01.2022.)
Облачно са снегом, у нижим пределима и са суснежицом, понегде и кишом, уз даље повећање висине снежног покривача посебно у брдско- планинским пределима. 

недеља, 08. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару