Временска прогноза - 30. новембар

До краја дана претежно облачно. У току ноћи на северу понегде слаба киша. Ветар умерен, северозападни, у слабљењу, у току ноћу југозападни. Највиша температура од 3 до 7 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

30.11.2021. Уторак Умерено до потпуно облачно, још хладније и у већини места суво. Ујутро и пре подне у нижим пределима јужне и југоисточне Србије местимично са слабим мешовитим падавинама (киша и снег), а у брдско-планинским са снегом уз формирање и мање повећање висине снежног покривача. Ветар умерен и јак, северни и северозападни, од средине дана у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 4, највиша дневна од 3 до 7 степени.

01.12.2021. Среда Топлије и у већем делу претежно сунчано, само на северу и истоку ујутро и пре подне уз више облачности понегде слаба киша. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од -5 до 4, највиша од 9 до 16 степени.

02.12.2021. Четвртак Наоблачење са севера, запада и југозапада земље, до краја дана прошириће се и на остале крајеве, условљавајући понегде кишу, на високим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен јужни. Најнижа температура од -2 до 8, највиша од 11 до 16 степени.

03.12.2021. Петак Претежно облачно и хладније, у нижим пределима киша, у брдско-планинским снег. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, само још пре подне на југу и југоистоку јужни. Најнижа температура од 2 до 9, највиша од 9 до 14 степени. Током дана температура у паду.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 04.12.2021. до 08.12.2021.)
Претежно облачно. У суботу на северу суво, у осталим крајевима понегде киша, у брдско-планинским пределима снег. У недељу и почетком наредне седмице хладније, па ће киша, уз пад температуре, и у нижим пределима прећи у суснежицу и снег уз формирање мањег снежног покривача. Крајем периода суво уз разведравање.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару