Читај ми!

Смена сунца и облака, после подне киша и снег

Другог дана викенда и сунцe и облаци. Пре подне дужи сунчани периоди, а после подне и увече наоблачење с кишом, на високим планинама са снегом. Док не стигну облаци биће веома топло за ово доба године, највиша температура од 14 до 19 степени. Почетак наредне седмице доноси осетно хладније време.

У већем делу земље пре подне умерено облачно са сунчаним интервалима, само на крајњем југозападу облачно, понегде са кишом. После подне и увече јаче наоблачење са кишом, на високим планинама са снегом.

Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и на југу Баната повремено и јак јужних смерова, крајем дана и у току ноћи у скретању на западни и у слабљењу. 

Најнижа температура од 4 до 11, а највиша од  14  до 19, у Тимочкој крајини око 10 степени.

У Београду пре подне умерено облачно са сунчаним интервалима. После подне и увече јаче наоблачење с кишом. Ветар слаб и умерен, југоисточни, током ноћи у скретању на западни.

Најнижа температура око 11, а највиша око 18 степени.

У понедељак хладније, умерено до потпуно облачно, на северу суво, у осталим крајевима с кишом, на планинама са снегом који се крајем дана и током ноћи очекује понегде и у нижим пределима.

У уторак још хладније, уз постепени престанак падавина, а у Војводини и уз делимично разведравање.

У среду топлије и у већем делу суво са дужим сунчаним интервалима, само на северу и истоку још ујутро и пре подне местимично мешовите падавине - киша и снег.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару