Временска прогноза - 28. новембар

Другог дана викенда биће и сунца и облака. Пре подне дужи сунчани периоди, а после подне и увече наоблачење с кишом, на високим планинама са снегом. Док не стигну облаци биће веома топло за ово доба године, највиша температура од 14 до 19 степени. У Београду најпре сунце, па облаци и киша. Температура до 18 степени. Почетак наредне седмице доноси осетно хладније време. На планинама ће падати снег, а прве пахуље могуће су понегде и у нижим пределима.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

28.11.2021. Недеља: У већем делу пре подне умерено облачно са сунчаним интервалима, само на крајњем југозападу облачно, понегде са кишом. После подне и увече јаче наоблачење са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и на југу Баната повремено и јак јужних смерова, крајем дана и у току ноћи у скретању на западни и у слабљењу. Најнижа температура од 4 до 11, а највиша од  14  до 19, у Тимочкој крајини око 10 степени.

29.11.2021. Понедељак: Хладније, умерено до потпуно облачно, на северу суво, у осталим крајевима са кишом, на планинама са снегом који се крајем дана и у току ноћи очекује понегде и у нижим пределима.  Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 4 до 9 ,  а највиша од 6 до 12 степени.

30.11.2021. Уторак: Још хладније уз постепени престанак падавина, у Војводини и уз делимично разведравање, суснежица и снег могући су у нижим пределима централне и јужне Србије и у планинским пределима. Ветар умерен и јак, северозападни, крајаем дана у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 3 до 6 степени.

01.12.2021. Среда: Топлије и у већем делу суво са дужим сунчаним интервалима, само на северу и истоку ујутро и пре подне местимично мешовите падавине (киша и снег). Ветар слаб и умерен западни и југозападни. Најнижа температура од -4 до 2, највиша од 7 до 15 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 02.12.2021. до 06.12.2021.)
У четвртак наоблачење с кишом, на планинама са снегом, који ће у петак и суботу уз пад температуре бити могућ и у нижим пределима. На планинама стварање снежног покривача. Крајем периода суво. 

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару