Читај ми!

Још један пријатан летњи дан, од недеље поново топлије

Очекује нас претежно сунчано време, тек понегде са краткотрајним пљусковима, углавном у планинским пределима. Ујутро температура од 10, а током дана до 30 степени. Претежно сунчано биће и у Београду. Температура око 28 степени. Слично време биће и у суботу, а од недеље поново топлије.

У петак ће бити претежно сунчано време. После подне уз локални развој облачности у планинским пределима могу се очекивати краткотрајни пљускови са грмљавином. Дуваће ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура биће од 10 до 17 степени, највиша од 26 до 30 степени. 

Слично време очекује нас и у суботу – претежно сунчано. После подне уз локални развој облачности у планинским пределима краткотрајни пљускови са грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 14 до 18 степени, највиша од 28 до 31 степен. 

Другог дана викенда враћа се топлији талас. Биће сунчано и топлије. После подне уз локални развој облачности, понегде у планинским пределима краткотрајни пљускови са грмљавином. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 14 до 20 степени, највиша од 30 до 34 степена.

Од понедељка биће још топлије са температуром до 36 степени. 

Претежно сунчано и топло остаће и у наредним данима до краја месеца. У планинским пределима понегде поподневни краткотрајни пљускови са грмљавином. Крајем периода променљиво облачно уз маљи пад температуре.

среда, 11. септембар 2024.
18° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару