Читај ми!

На северу кишовито и хладно, на југу право летње време

Облаци из области Алпа полако се приближавају Србији. Већ у јутарњим сатима захватиће крајњи север земље доносећи кишу. Током дана споро ће се премештати преко централних и јужних предела, а падавине се у тим крајевима очекују тек увече и током ноћи.

Север Србије биће под утицајем хладније ваздушне масе која стиже са северозапада Европе, и спушта температуру, док ће на југоистоку бити веома топло, право летње време са температуром и до 30 степени.

На северозападу Србије постепено наоблачење и ујутру киша. Током дана постепено наоблачење и у осталим пределима, а падавине се очекују увече и ноћу.

Најнижа температура од 6 до 13 степени, а највиша од 17 на северу Војводине до 30 на југу Србије.

У суботу свежије, ујутро и пре подне престанак падавина и постепено разведравање, а после подне претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 7 до 14, а највиша од 17 до 20 степени.

За недељу ујутру се прогнозира хладно време и местимично слаб приземни мраз. У току дана сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, у скретању на југоисточни, на југу Баната у појачању. Најнижа температура од 0 до 8, а највиша од 22 до 25 степени.

У понедељак сунчано и осетно топлије. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, југоисточни. Најнижа температура од 5 до 13, а највиша од 25 до 30 степени.

четвртак, 12. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи