Временска прогноза - 16. фебруар

Током дана веома хладно, у већем делу земље умерено облачно, на истоку и југу уз сунце где ће жива у термометру достићи  5 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

16.02.2021. Уторак Јутро хладно са умереним, а на југу и јаким мразем. Током дана хладно, изнад већег дела умерено облачно, само на истоку и југу претежно сунчано. Ветар слаб, на северу јужни и југоисточни, у осталим крајевима променљив. Најнижа температура од -16 до -5, највиша дневна од 0 до 5 степени.

17.02.2021. Среда Јутро хладно са слабим и умереним, а на југу и јаким мразем. Током дана променљиво облачно са сунчаним интервалима и топлије. Средином дана на северу, а после подне и увече у осталим крајевима наоблачење, понегде с кишом, на планинама са слабим снегом, који ће крајем дана и током ноћи падати понегде и на југу земље. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, после подне у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од -15 до -3, највиша дневна од 4 на истоку до 11 степени.

18.02.2021. Четвртак Ујутро и пре подне претежно облачно, на северу и западу суво, у осталим крајевима још понегде са слабим падавинама. После подне разведравање са запада. Ветар слаб и умерен, на истоку јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -4 до 3, највиша дневна од 8 на југоистоку до 13 на западу

19.02.2021. Петак Умерено облачно и суво, на југу и истоку са периодима сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на југу Баната повремено и јак. Најнижа температура од -3 до 4, највиша дневна од 5 на истоку до 12 степени на западу и у централној Србији

Прогноза временa за наредних пет дана (од 20.02.2021. до 24.02.2021.)
Умерено и потпуно облачно и у већини дана суво, само у суботу понегде са слабом кишом, на планинама са слабим снегом. Дневна температура биће око и изнад просечних вредности за трећу декаду фебруара.

субота, 14. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи