Временска прогноза - 15. фебруар

Сунчано али и даље веома хладно. Највиша температура од минус један до пет степени. Од среде топлије.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

15.02.2021. Понедељак Ујутро изнад већег дела ведро уз умерен, понегде и јак мраз, а на југу земље облачно, понегде уз провејавање слабог снега. Током дана претежно сунчано уз променљиву облачност и хладно. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима повремено и јак, северозападни. Јутарња температура од -11 до -5, највиша дневна од -1 на југу до 5 степени.

16.02.2021. Уторак Јутро хладно са умереним, а на југу и јаким мразем. Током дана променљиво облачно, на истоку и југоистоку претежно сунчано. Ветар углавном слаб, на северу јужни и југоисточни, у осталим крајевима променљив. Најнижа температура од -14 до -5, највиша дневна од 0 до 4 степена.

17.02.2021. Среда Јутро хладно, на северу слаб, а у централним и јужним крајевима умерен и јак мраз. Током дана топлије уз наоблачење, које ће после подне подне у северним, а увече и у осталим пределима условити слабу кишу. На планинама, а крајем дана и током ноћи и на југу земље падаће слаб снег. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, после подне у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од -15 на југу до -2 на северу, највиша дневна од 3 до 10 степени.

18.02.2021. Четвртак Претежно облачно, понегде са слабом краткотрајном кишом, а на југу још ујутро провејавање слабог снега. После подне престанак падавина. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од -4 на југу до 3 на северу, највиша дневна од 6 до 10 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 19.02.2021. до 23.02.2021.)
Умерено и потпуно облачно, тек понегде са слабом кишом. У јутрањим сатима слаб мраз се очекује само на југу, а највиша дневна температура биће око просечних вредности за трећу декаду фебруара.

субота, 14. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи