Временска прогноза - 14. фебруар

У већем делу земље хладно са дужим сунчаним периодима. На планинама, и понегде на југу земље, више облака и слаб снег. Највиша температура од -5 до 2 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

14.02.2021. Недеља: Изнад већег дела променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. У планинским пределима и на југу земље претежно облачно местимично са снегом уз мање повећање висине снежног покривача. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од -12 до -8 степени, највиша дневна од -5 до 0. Упозорење: Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%. Снег, мање повећање висине снежног покривача, вероватноћа 90%.

15.02.2021. Понедељак: Претежно сунчано и хладно. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од -12 до -5, а највиша дневна од -3 до 2 степена. Упозорење: Тmin < -10 степени, вероватноћа 90%.

16.02.2021. Уторак: Јутро хладно са умереним мразем, током дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од -10 до -5, а највиша дневна од -3 до 2 степена. Упозорење: Тmin < -5 степени, вероватноћа 90%.

17.02.2021. Среда: Јутро хладно са слабим и умереним мразем. У већини места претежно сунчано. Током дана јаче наоблачење које ће условити местимично кишу и снег најпре у северним и западним крајевима. Ветар слаб до умерен источни и југоисточни, крајем дана на северу у скретању на западни. Најнижа температура од -10 на југу до -3 на северу, а највиша од -1 на југу до 5 степени на северу и западу. Упозорење: Тmin < -5 степени, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 18.02.2021. до 22.02.2021.)
Током целог периода преовлађиваће облачно, местимично са падавинама, у нижим пределима са кишом и снегом, у брдско-планинским са снегом. Падавине ће бити слабог инетнзитета, а јутрањим сатима са слабим мразем, а највиша дневна температура мало испод просека за ово доба године. 

субота, 14. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи