Читај ми!

Временска прогноза - 31. јануар

До краја дана облачно и хладније с кишом, суснежицом и снегом. Локално је могућа и ледена киша. Температура од 2 степена до 12 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

31.01.2021. Недеља: Облачно с кишом, на планинама са снегом и хладније- посебно на северу и западу земље. У нижим пределима северне и западне Србије, са падом температуре, киша ће прелазити у суснежицу и снег, крајем дана и током ноћи понегде уз формирање мањег снежног покривача, а локално је могућа и киша која ће се ледити при тлу. Више падавина очекује се у северозападним и јужним пределима Србије. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено јак, јужних смерова, на северу умерен повремено и јак северни и североисточни. Најнижа температура од -1 до 7 степени, највиша од 2 степена  на северу Војводине до 12 степени у централној и јужној Србији. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 80%. Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h.

01.02.2021. Понедељак: Претежно облачно и јшш мало хладније, местимично с кишом, на планинама са снегом. У нижим пределима северне и западне Србије понегде са суснежицом и снегом, а локално је могућа и киша која ће се ледити при тлу. Ветар слаб и умерен јужних смерова. Најнижа температура од -1 до 5 степени, а највиша од 2 на северу до 11 степени на југоистоку земље. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 80%.

02.02.2021. Уторак: У већем делу умерено облачнои суво, на југу и истоку претежно облачно понегде са кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен јужних смерова. Најнижа температура од -1 до 4 степени, а највиша од 5 на северозападу до 13 степени на југоистоку. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 80%.

03.02.2021. Среда Умерено облачно са сунчаним периодима, суво и топлије. Ветар слаб и умерен јужних смерова. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 10 до 15 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 04.02.2021. до 08.02.2021.)
Умерено облачно са сунчаним периодима, топлије и углавном суво. У понедељак наоблачење са кишом, на планинама са снегом.

субота, 14. септембар 2024.
13° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи