Читај ми!

Сунчано и још топлије – кад нам се враћају облаци

Ујутру се падавине очекују још само на југоистоку. Дан ће бити сунчан и још топлији. Ујутру температура од нуле до 6 степени, највиша до 17 степени колико ће бити на западу Србије.

Претежно сунчано уз малу и умерену облачност и са дневном температуром у већини места изнад и знатно изнад просека за овај период године.

Само ће на југу и југоистоку ујутру бити облачно местимично са кишом, понегде и суснежицом и снегом, пре подне уз постепено разведравање.

Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено јак, југозападни и западни.

Најнижа температура од 0 до 6 , а највиша од 9 на југоистоку до 17 степени на западу земље.

Захлађење, облаци и киша од сутра, на планинама снег

Сутра облачно с кишом, на планинама са снегом и хладније- посебно на северу и западу земље. Крајем дана и током ноћи у нижим пределима северне и западне Србије, са падом температуре, киша ће понегде прећи у суснежицу и снег, а локално је могућа и киша која ће се ледити при тлу.

Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено јак, јужних смерова, на северу североисточни. Најнижа температура од -1 до 7 , највиша од 2 на северу Војводине до 12 степени у централној и јужној Србији.

У понедељак облачно с кишом, на планинама са снегом и хладније. У нижим пределима северне и западне Србије киша ће понегде краткотрајно прелазити у суснежицу и снег, а локално је могућа и киша која ће се ледити при тлу.

Ветар слаб и умерен јужних смерова. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша од 3 на северу до 11 степени на југоистоку земље.

субота, 14. септембар 2024.
13° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи