Читај ми!

Временска прогноза - 6. новембар

У току ноћи, јутра и преподнева понегде слаба киша. После подне и увече постепено разведравање. Температура слична данашњој. Највиша до 15 степени. 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор РХМЗ)

06.11.2020. Петак На северу претежно сунчано, са локалном појавом јутарње магле. У осталим крајевима облачно, ујутро и пре подне још понегде са слабом кишом, после подне и увече суво уз постепено разведравање. Ветар слаб, на истоку умерен северозападни. Најнижа температура од 4 до 9 , највиша дневна од 12 до 15 степени.

07.11.2020. Субота Ујутро у већини крајева  приземни мраз, у нижим деловима магла и ниска облачност која ће се понегде у Војводини, по котлинама и дуж речних токова задржати и пре подне. Током дана претежно сунчано, а увече и током ноћи поново формирање магле у нижим пределима. Ватар слаб, променљив. Најнижа температура од 1 до 6 , највиша дневна од 12 до 15 степени у пределима са маглом нижа.   

08.11.2020. Недеља Ујутро у већини крајева  приземни мраз, у нижим деловима магла и ниска облачност која ће се понегде у Војводини, по котлинама и дуж речних токова задржати и пре подне. Током дана претежно сунчано, а увече и током ноћи поново формирање магле у нижим пределима. Ватар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 1 до 6 , највиша дневна од 13 до 16 степени, у пределима са маглом нижа.   

09.11.2020. Понедељак  На северу и западу облачно, тмурно и углавном суво.  У осталим крајевима са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 1 до 6 , највиша од  11 до 14 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 10.11.2020. до 14.11.2020.)
Јутра хладна са слабим приземним мразем. Током дана облачно и тмурно, понегде са сипећом кишом и мало свежије. 

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи