Породица настрадала у пожару у Немачкој

Најмање шест особа погинуло је у пожару који је избио у сеоској кући у Лимбургу, јављају немачки медији. Пожар гасило око 60 ватрогасаца. Узроци пожара и даље непознати.

У пожару који је прошле ноћи избио у једној породичној, сеоској кући у Лимбургу, на западу Немачке, погинуло је најмање шест особа, а четворо је преживело, јављају немачки медији.

У Лимбургу, у Хесену, страдала су отац, мајка, троје одрасле деце и још један човек. Осамдесетогодишњи деда и баба и два помоћна радника су преживели.

Жртве пожара, шездесетогодишњи брачни пар са одраслом децом су се, према наводима полиције, угушили димом док су спавали.

Пожар у породичној кући у којој су живеле четири  генерације, избио је у току ноћи. Претпоставља се да је пожар избио прво у поткровљу, а то је први приметио 80-огодишњи деда.

Пожар је гасило око 60 ватрогасаца. Наводи се да су узроци пожара и даље непознати.  

Старац је успео да се ослободи, а  затим још једном улети у запаљену кућу одакле га су га извукли ватрогасци. Кућа је комплетно изгорела. Штале су остале читаве, а стока неповређена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи