Најнижа тачка поверења Обами

Председник Сједињених Америчких Држава Барак Обама ужива најмање поверење јавности од како је пре годину и по дана постао први човек Беле куће. Према анкети, чак 58 одсто Американаца не верује да ће Обама донети праве одлуке за земљу.

Поверење америчке јавности у председника Барака Обаму пало је на најнижу тачку од како је пре 18 месеци преузео дужност, показују резултати испитивања јавног мњења.

Према анкети урађеној за ТВ мрежу Еј-Би-Си и дневник Вашингтон пост, 58 одсто Американаца не верује да ће Обама донети праве одлуке за земљу.

На почетку његовог мандата, ситуација је била потпуно обрнута, са око 60 одсто оних који су веровали Обами.

Четири месеца пред конгресне изборе, поверење у Обаму је, међутим, и даље веће него у конгресмене.

На исто то питање, 68 одсто је рекло да не верује да Обамине демократе могу донети испавне одлуке, а 72 одсто то сматра за републиканце.

Свега 43 одсто Американаца, укључујући трећину демократа, одобрава начин на који Обама обавља свој посао у економији, док је 54 одсто незадовољно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи