Рођен под срећном звездом

Када неко падне са 17. спрата и преживи, не остаје да се каже ништа друго, него да се десило чудо. Дечак из Мајамија, који има само четири године, главни је јунак такве приче.

Четворогодишњи Џои Вилијамс, из Мајамија, преживео је пад са 17. спрата. После ноћи проведене у болници, тражио је да му донесу омиљени сок и брзу храну. О паду не прича, а његови најближи, после шока који су преживели, још су у неверици.

"Када сам га видео без иједне огреботине, помислио сам Бог је био са њим од почетка до краја", каже дечаков ујак Џери Јувнович.

Џои је пао са терасе на седамнаестом спрату хотелског комплекса у Мајамију.

Летео је кроз ваздух да би се зауставио на десетом спрату. Пао је на део у коме се налази базен. Али чудо од детета, како га сада зову, рођен је под срећном звездом.

"Свуда је бетон, има овде много и металних делова. Не знам како, али пао је тачно на једино сигурно место - између две палме", рекао је Џеј Босли, очевидац.

Четворогодишњи дечак пребачен је одмах у болницу, сумњало се да после таквог пада има унутрашње повреде.

Оно што га је спасило су палме. Пао је на њихове гране, оне су ублажиле удар. Затим се полако скотрљао на земљу.

Испитивања су показала да је Џои добро и да може кући. Власти истражују како је дошло до пада.

Све указује на то да је ово био несрећан случај, али са срећним завршетком.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи