Читај ми!

Ухапшена особа због које је евакуисан воз у Ротердаму

Холандска полиција ухапсила на железничкој станици у Ротердаму мушкарца који се данас закључао у тоалету брзог међународног воза на линији Амстердам–Париз.

Полиција је саопштила да је мушкарац ухапшен без инцидента и да за сада нема нових информација, јавио је АП, наводи Танјуг.

Воз је претходно данас заустављен у холандском граду Ротердаму, а путници евакуисани, пошто се један наоружани мушкарац закључао у тоалету, јавила је Раша тудеј.

Према сведоцима, мушкарац је код себе имао бомбу, пренела је руска агенција.

Ројтерс је раније пренео изјаву локалне полиције да нема индикација да је мушкарац који се закључао у тоалету наоружан и да се на лицу места налазе специјалци који покушавају да разговарају с њим.

Компанија која поседује међународну железничку линију "Талис" од Париза до Амстердама преко Брисела, саопштила је да нема опасности по путнике.

Инцидент се догодио месец дана након што је један осумњичени џихадиста отворио ватру на Талисовом возу на северу Француске а након тога га савладала четворица путника, пренео је Ројтерс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи