Читај ми!

Погинуло 15 надничара на западу Турске

У саобраћајној несрећи на западу Турске погинуло је 15 надничара, међу којима је већина жена, када се њихов камион сударио са камионом који је превозио млеко, саопштио је локални званичник.

Међу погинулима било је 13 жена које раде на пољима, а возач камиона са млеком преживео је несрећу и на лечењу је у болници, преноси Танјуг.

Надничари су били на путу да покупе винову лозу на плантажи у Голмармара округу у западном турском егејском региону Маниса, рекао је локални гувернер Ердоган Бектас за турску новинску агенцију Доган.

"Према информацијама које смо добили, возач камиона с млеком прешао је у супротну траку и ударио у камион који је превозио надничаре", рекао је Бектас.

У извештаји се наводи да је возач камиона с млеком заспао за воланом, a тужилаштво је отворило истрагу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи