Убијени екстремисти Боко харама, ослобођено 20 жена и деце

Неколико десетина екстремиста из групе Боко харам убијено, а 20 затвореника, међу којима су били жене и деца, ослобођено током акције нигеријске војске у упоришту побуњеника на североистоку земље.

Нигеријска војска је саопштила да је убијено на десетине исламиста током операције у шуми Самбиса, преноси Бета.

"Неколико десетина екстремиста убијено је током операције у шуми Самбиса која је била пуна нагазних мина", саопштило је нигеријско Министарство одбране и додало да је ослобођено 20 жена и деце које је заточио Боко харам.

У тој операцији погинуо је један нигеријски војник, док их је 10 повређено. Агенција Франс прес наводи да та вест за сада није потврђена из независних извора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи