Кремљ: Кампања против Путина срачуната на дискредитовање власти

Циљ кампање против руског председника Владимира Путина која се води у медијима, пре свега америчким, јесте дискредитовање руских власти у очима Руса, изјавио је шеф администрације Кремља Сергеј Иванов у интервјуу за руску телевизију на енглеском "Раша тудеј".

"Уверен сам да све изјаве блаћења које нам се упућују имају само један циљ: да се Руси убеде да је руска владајућа елита погрешна. Али ја сам апсолутно уверен да овај план неће дати резултате. То је све", рекао је Иванов, пренео је ТАС на кога се позива Танјуг.

"Протеклих неколико година сам приметио да је процес дискредитовања и блаћења противника обично почињао у медијима. То се, пре свега, односи на америчке и британске новине које сам дуго поштовао", казао је он, додајући да се у њима обично говори о наводној корумпираности сарадника руског председника.

"Суштина је у томе да ако постоје оптужбе лично против мене, нека их јавно објаве: у чему се тачно састоји моја корумпираност, где су моји огромни приходи, где су моје куће у САД или Великој Британији? Такве ствари је лако доказати", рекао је Иванов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи