Хилари Клинтон, недеља за Твитер и кандидатуру

Хилари Клинтон ће у недељу објавити кандидатуру за Белу кућу и то путем Твитера, тврди Њујорк дејли њуз. Бивша прва дама САД одраније слови за главног кандидата демократа на председничким изборима.

Супруга бившег председника Америке, Била Клинтона први је кандидат међу демократама у трци за место у Белој кући. Кандидатуру ће објавити у недељу, путем Твитера, и одмах затим почети кампању, чији ће се штаб налазити у Бруклин хајтсу.

Суштински, Хилари Клинтон ће се у недељу вратити на место које је изгубила у борби са Бараком Обамом и амерички аналитичари су прилично скептични да ли ће некадашња прва дама моћи још једном да издржи притисак председничке кампање.

Њени сарадници су се већ састали са Џејмсом Демерсом, лобистом чија је подршка Обами у великој мери уништила претходни покушај Хилари Клинтон да се дочепа Овалне канцеларије у Белој кући.

Републиканци, који рачунају да ће Америка после два мандата Барака Обаме, изабрати некога из њихових редова, имаће приличан арсенал оружја у нападима на Хилари Клинтон, пре свега јер је као државни секретар "угрозила" односе са Израелом, неуспешно покушала да "ресетује" односе са Русијом и, на крају, није успела да спречи убиство америчког амбасадора у Бенгазију.

И као прва дама, Хилари Клинтон имала је неколико озбиљних гафова, пре свега као идејни вођа пропале идеје о социјалној заштити и измишљеног напада снајпериста на аеродрому у Тузли.

Такође, чекају је тешка питања око страних донација фондацији породице Клинтон, укључујући неколицину не толико демократских донатора из Украјине, контроверзних нафташа и мароканске владе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи