Читај ми!

Српски држављанин осуђен у Данској

Два Црногорца и један Србин осуђени због серије провалних крађа у Данској. Украдени предмети вредни око 240.000 евра.

У Данској су у петак два црногорска и један српски држављанин осуђени на вишегодишње затворске казне због серије провалних крађа у којима су украдени предмети вредни око 240.000 евра, јавили су дански медији.

Том пресудом је виши суд потврдио ранију пресуду општинског суда у граду Хелсигор, којом је Србин Маринко Станковић осуђен на три године и шест месеци затвора, док су Црногорци Предраг Лопичић и Ђорђије Бојанић осуђени на три године и осам месеци, односно две године и шест месеци затвора.

Како се наводи, полиција је ушла у траг тројици осуђених приликом претреса једног стана у коме је пронађено више од хиљаду украдених предмета, који су врло брзо повезани са серијом провала почињених за само шест недеља у данској области Северни Шјеланд.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи