Читај ми!

Евакуација кампуса на Харварду

Отворене две од четири зграде кампуса Универзитета Харвард, које су евакуисане после дојаве да је постављен експлозив. Кампус се налази у насељеном градском подручју Кембриџа недалеко од Бостона.

Амерички државни универзитет Харвард је отворио је две од четири зграде у срцу студенског кампуса у Кембриџу код Бостона у америчкој држави Масачусетс које су раније данас евакуисане после дојаве да је постављен експлозив.

Никаква експлозија није пријављена нити су припадници полиције пријавили да су пронашли експлозивне направе.

"Извештај још није потврђен и Одељење полиције Харвардског универзитета нема разлога да верује да постоји опасност у било ком другом делу кампуса", пренела је агенција Ројтерс.

Институције широм градске области Бостон налазе се под стањем високе приправности од бомбашког напада 15. априла на Бостонском маратону када је убијено троје људи и 264 је повређено.

Aмерички државни универзитет Харвард објавио је раније да су четири зграде у кампусу у Кембриџу недалеко од Бостона евакуисане због непроверених информација да је у њима постављен експлозив.

У саопштењу је било наведено да су испражњени Научни центар, Тајер, Дворана Севијр и Дворана Емерсон.

АП додаје да су почели завршни испити на том елитном колеџу - Школа Иви Ленгвич.

Харвардов кампус налази се у насељеном градском подручју Кембриџа недалеко од Бостона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи