САД, трагедија због породичног насиља

Тела шест особа, од којих двоје деце, пронађена у једној кући у Гвингвуд Каунтију, у САД. Сумња се да је узрок трагедије породично насиље.

Полиција је у једној кући у Гвингвуд Каунтију, у САД, пронашла шесторо мртвих, од којих четири одрасле особе и двоје деце. Сумња се да је у питању породично насиље.

У кућу је упао тим специјалних америчких снага, пошто полиција није успела да оствари контакт ни са ким у њој, а након што је примила позив од човека који је најавио самоубиство.

У кући су пронађена тела четири одрасле особе и двоје деце, а међу њима је била и особа за коју се верује да је позвала полицију, рекао је представник локалне полиције Џон Лонг за агенцију АП.

Лонг је рекао да је реч о особама старим од девет до раних 50-тих година, али није рекао на који су начин убијени.

Према првим сазнањима, узрок трагедије је породично насиље.

Лонг је рекао да је полиција прво отишла до куће у Гвингвуд Каунтију, након што је примила позив од мушкарца који је најавио да ће наудити себи. Када је полиција била на путу до куће, једна од сусетки је позвала полицију, наводећи да је четворо деце дошло из комишијске куће из које је испаљен хитац из ватреног оружја и да се деца још налазе у њеној кући.

Након неколико неуспелих покушаја полиције да успоставе контакт било с ким у кући, у њу је ушао тим специјалаца и тамо открио тела, објаснио је Лонг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи