Читај ми!

Самоубилачки напад у Ираку

Најмање 33 особе убијене, а 50 повређено у самобичаком нападу на полицијску станицу у Киркуку на сверу Ирака. Експлозија причинила велику штету на околним зградама.

У нападу бомбаша самоубице и два наоружана човека у униформама на седиште полиције у граду Киркук, на северу Ирака, убијене су најмање 33 особе, наводе полицијски извори.

За сада су у локалној болници примили само једно тело и 50 рањених, преноси Ројтерс.

Напад је извршио бомбаш самоубица који је активирао експлозивну направу у аутомобилу, као и два човека који су пуцали на полицијску станицу.

Према извештају агенције АФП, од експлозије је причињена велика штета на околним зградама.

Киркук, етнички мешовити град у коме живе Арапи, Курди и Туркмени, налази се у средишту спора између ирачке владе и аутономне курдске енклаве на северу Ирака, Курдистана, око права на нафту и земљиште.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи