Читај ми!

Бомбашки напади у Авганистану

У одвојеним бомбашким нападима у провинцији Кундуз и граду Газни у Авганистану погинуло 12 људи, а 20 рањено.

Десет припадника полиције и два цивила убијени су у одвојеним бомбашким нападима у Авганистану, док је најмање 20 људи рањено.

У нападу бомбаша самоубице у Кундузу погинуло је десет припадника полиције, док је рањено још 14 полицајаца и пет цивила, саопштиле су авганистанске безбедносне снаге. 

Бомбу је активирао бомбаш самоубица док је пролазио на мотору поред полицајаца који су стајали на раскрсници у граду Кундуз, а међу погинулима су и шеф одељења за борбу против тероризма и начелник саобраћајне полиције ове провинције.

То је други бомбашки напад који се данас догодио у Авганистану, преноси Асошиејтед прес.

Раније, у експлозији коју је произвео бомбаш самоубица на бициклу, у граду Газни на истоку земље, погинула су два цивила, јавља Би-Би-Си.

У јучерашњем нападу бомбаша самоубице на један конвој НАТО-а у провинцији Капиза, североисточно од Кабула, погинуло је пет, а рањено 15 цивила. За тај напад одговорност су преузели талибани. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи