Читај ми!

Идентификоване 33 жртве напада у Алжиру

Од 38 погинулих талаца, у акцији алжирске војске против исламских екстремиста у гасном постројењу у Сахари, до сада идентификовано 33.

Идентификовано је 33 од 38 талаца који су страдали у акцији алжирске војске против исламских екстремиста у гасном постројењу у Сахари.

Идентификоване жртве пореклом су из девет земаља - Јапана, Филипина, Велике Британије, САД, Норвешке, Румуније, Малезије, Француске и Колумбије, преноси Франс прес, позивајући се на званичне изворе у тим земљама.

Алжирски премијер Абделмалек Селал рекао је у понедељак да је у нападу у постројењу у Сахари погинуло 38 талаца, 37 странаца и један Алжирац.

Селал је рекао да се пет странаца још воде као нестали, као и да је убијено 29 отмичара, а троје ухапшено.

Алжирске власти навеле су да су напад извела 32 екстремиста из шест земаља под командом оснивача Маскиране бригаде, Алжирца Моктара Белмоктара, који је тренутно у Малију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи