Пуцњава у школи у Калифорнији

Најмање две особе рањене у пуцњави у једној средњој школи у граду Тафт у Калифорнији. Нападач приведен.

У пуцњави у једној средњој школи у граду Тафт у Калифорнији, најмање две особе су рањене а полиција је привела осумњиченог нападача, јавили су амерички медији.

Инцидент се догодио око девет часова по локалном времену, а осумњичени је приведен у року од 20 минута, пренео је Чикаго трибјун.

Локална телевизијска станица је примила позиве људи који су се крили у школи, која је евакуисана.

Званичник полиције је потврдио да је полиција упућена на лице места због наводне пуцњаве, али није желео да изнесе више детаља.

Истовремено, званичница града Тафт у Калифорнији је саопштила да је добила извештај о пуцњави у једној школи у овом граду.

Помоћница градског менаџера Дебра Елиот изјавила је да је вест о пуцњави стигла након девет сати по локалном времену, јавио је АП.

Засад није познато више детаља о овом случају.

У пуцњави која се догодила 14. децембра у основној школи у Њутауну, у Конектикату, убијено је 20 деце и шесторо одраслих, након чега је нападач, који је претходно убио и своју мајку која је у тој школи радила, извршио самоубиство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи