Читај ми!

Клинтонова изашла из болнице

Државна секретарка САД Хилари Клинтон отпуштена из болнице у Њујорку, у којој је провела три дана због тромба, потврдио Стејт департмент.

Након проведена три дана у болници у Њујорку, због тромба, државна секретарка САД Хилари Клинтон отпуштена је кући, потврдио је Стејт департмент.

"Клинтонова је отпуштена из болнице. Њен медицински тим рекао јој је да добро напредује у сваком погледу и уверен је да ће се потпуно опоравити", рекао је заменик помоћника секретара Филип Рејнс.

Рејнс је додао да је Клинтонова задовољна изузетном негом коју је имала у болници и да једва чека да се врати на посао, а датум њеног повратка у Стејт департмент још није утврђен, пренела је агенција Франс прес.

Си-Ен-Ен је раније приказао снимак на ком се види како Клинтонова (65) одлази из болнице у пратњи супруга, бившег председника Била Клинтона, ћерке Челси и главних сарадника.

Клинтонова је задржана на лечењу у Презбитеријанској болници у недељу, након што је током прегледа установљено да у вени између лобање и мозга има угрушак, а у болници је требало да остане најмање 48 сати.

Њени доктори су раније нагласили да тромб није изазвао мождани удар нити неуролошка оштећења.

Америчка државна секретарка није виђена у јавности већ скоро четири седмице, откако је добила стомачни вирус по повратку из Европе 7. децембра, због чега је отказала посету северној Африци.

Због инфекције је дехидрирала, а затим изгубила свест и доживела потрес мозга, који је, како се сматра, проузроковао тромб.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи