Читај ми!

Нова жртва вишеструког силовања у Индији

Полиција у Индији истражује још један случај вишеструког силовања. Шесторица мушкараца одвукла жену на оближњу фарму где су је силовала, након што су у грло њеног супруга улили киселину.

Док хиљаде Индијаца жали за двадесеттрогодишњом студенткињом медицине, која је преминула након што су је шесторица мушкараца силовала у аутобусу, полиција у Западном Бенгалу истражује још један случај вишеструког силовања.

У последњем случају, породица силоване је рекла да су шесторица мушкараца напала жену и њеног супруга док су се враћали кући након посла, пренео је Асошиејтед прес.

Одвукли су жену на оближњу фарму након што су у грло њеног супруга улили киселину.

Жена је пронађена мртва с вишеструким тешким повредама, саопштила је полиција, додавши да очекују резултате обдукције, јавља Асошиејтед прес.

Локална полиција је саопштила да су четворица мушкараца на испитивању због повезаности са тим случајем.

Овај напад је сличан оном који се догодио 16. децембра, када су једна студенткиња медицине и њен пријатељ били жртве напада шесторице мушкараца који су силовали девојку у аутобусу.

Девојка је преминула у болници у Сингапуру након неколико операција, а њено тело је кремирано на приватној церемонији у Њу Делхију.

Две недеље трају протести на улицама Њу Делхија. Хиљаде демонстраната тражи да се заштите жене од силоватеља, а починиоци напада да се казне кастрацијом или смртном казном.

У Њу Делхију се на сваких 18 сати деси једно силовање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи