Читај ми!

Изазвао пожар, убио ватрогасце

Два ватрогасца волонтера убијена, а два рањена током гашења пожара у њујоршком граду Вебстеру. Нападач касније извршио самоубиство. Мотив убиства још није познат.

Током гашења пожара у америчком граду Вебстеру у Њујорку убијена су два ватрогасца волонтера, а два су рањена.

Нападач Вилијам Спенглер (62), који је провео 17 година у затвору због убиства своје баке, касније је пронађен мртав, пошто је себи пуцао у главу, јавља АП.

Начелник полиције у Вебстеру Џералд Пикеринг рекао је да је Спенглер најпре запалио један аутомобил и кућу како би привукао ватрогасце, а да је затим почео да пуца на њих.

Двојица су убијена на лицу места, а још двојица су због повреда задобијених у пуцњави смештена у болницу.

Полиција је саопштила да мотив тог убиства засад није познат.

Један од убијених ватрогасаца волонтера био је полицијски поручник, док је други био диспечар за ванредне ситуације.

Окружни шериф Патрик О'Флин изразио је жаљење због новог насиља које се догодило након недавне пуцњаве у школи у Конектикату, у којој је убијено двадесеторо деце и шесторо одраслих.

"Тужно је што видимо да ово постаје све чешће у заједницама широм земље", рекао је он.

У пожару је изгорело седам кућа, јавља Си-Ен-Ен. Место пожара је изоловано, а више од 30 станара је евакуисано, наводи локална штампа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи