Нова пуцњава у САД

Четворо људи убијено у Пенсилванији, када је наоружани нападач убио троје људи, након чега је убијен у размени ватре с полицијом.

У америчкој држави Пенсилванија убијено је четворо људи, када је наоружани нападач убио троје људи, након чега је убијен у размени ватре с полицијом, саопштила је америчка полиција.

У пуцњави у граду Френкстоун Тауншипу, на око 160 километара источно од Питсбурга, повређена су и три припадника патролне полиције, пренела је агенција Ројтерс.

Током бекства наоружани нападач је пуцао у патролну полицију и метак је завршио у панциру и ручном зглобу, други је повређен од сломљеног стакла, а трећи је задобио повреде у саобраћајном судару са нападачем.

АП наводи да је америчка полиција убила мушкарца који је побегао са возилом пик-ап с места злочина, пошто је на сеоском путу убио двојицу мушкараца и жену. Бежећи затим, он се директно сударио с возилом патролне полиције, након чега је изашао из аута и пуцао на полицију, која је узватила ватру и убила га.

Ројтерс је навео да се пуцњава, између бегунца и полиција, догодила на аутопуту јутрос, измедју девет и 9.30 сати по локалном времену.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи