Читај ми!

Два Руса и Италијан отети у Сирији

Код лучког града Тартуса у Сирији отета су два Руса и Италијан, јавили су медији у Русији. Сва тројица били су радници приватне фирме у Тартусу.

Два руска држављанина заједно са Италијаном отети су у Сирији код лучког града Тартуса, јавили су руски медији.

"По свему, судећи, они су Руси", потврдио је руски министар спољних послова Сергеј Лавров руским медијима током посете Узбекистану.

Лавров је рекао да је Москва предузела све неопходне кораке са Сиријом и другим земљама у циљу ослобађања отетих.

Портпарол Амбасаде Русије у Сирији Сергеј Марков навео је да су они киднаповани на аутопуту између Тартуса, где се налази руска поморска база, и града Хомса.

У амбасади су истакли да су сва тројица радили за приватну фирму у сиријском граду Тартусу, јавила је руска агенција Интерфакс.

Индетитет двојице Руса није откривен. Не знају се ни околности под којима се отмица догодила.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи