Читај ми!

Монструозни злочин у Украјини

Убијен украјински судија и његова породица у Харкову, на истоку земље. Тужилаштво и полиција не искључују могућност да стравичан злочин има везе са професијом којом се Трофимов бавио.

Судија Фрунзенског обласног суда у Харкову Владимир Трофимов, његова супруга, 20-годишњи син и његова девојка убијени су у том украјинском граду, преносе руске новинске агенције.

Главна управа украјинског Министарства унутрашњих послова за Харковску област саопштила је да су тела жртва пронађена одвојена од глава.

Тужилаштво и полиција, који спроводе истрагу на месту злочина, не искључују могућност да је убиство извршено због професионалне делатности Трофимова, наводи Итар-Тасс.

Жртве суровог убиства пронашао је рођак у стану Трофимових.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи