Читај ми!

Заплењена 21 тона дроге

Турска полиција запленила 21 тону марихуане у области Дијарбакир на југоистоку земље. У операцији учествовало 39 полицијских екипа.

Полиција области Дијарбакир на југоистоку Турске извела је операције у четири села у тој области, у којима је заплењена 21 тона марихуане.

У операцијама је учествовало 39 полицијских екипа, потпомогнутих хеликоптерима, рекао је гувернер Дијарбакира Мустафа Топрак, пренела је Анадолија.

Гувернер је додао да су током операције извршени претреси на 34 локације на којима је пронађена и заплијењена 21 тона марихуане, затим амонијак нитрат који се користи за израду бомби, оружје и муниција, као и да је откривена радионица у којој је била скривана дрога.

Топрак је рекао да је тржишна вредност пронађене дроге 40 милиона турских лира (20 милиона евра) и да је ово тежак ударац на финансије терористичке организације, будући да је продајом дрогом планирано финансирање тероризма.

Он је такође навео да је то највећа досад заплењена количина дроге на овом подручју.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи