Читај ми!

Спречен напад на премијери "Сумрака"

Једна жена у САД пријавила сина да планира да изведе оружани напад током премијере последњег дела филма „Сумрак". После пријаве младић ухапшен.

У граду Боливар у држави Мисури, мајка је пријавила двадесетогодишњег сина који је планирао оружани напад током премијере последњег дела "Сумрак саге: Праскозорје", саопштено је из полиције.

Младић Блек Ламерс, који живи у Боливару, ухапшен је пошто је његова мајка приметила промене у његовом понашању и пријавила га полицији.

Мајка је приметила да син пије таблете за смирење, а у његовим стварима пронашла је две врсте оружја и велики број метака.

Полиција је саопштила да је уз мајчину пажњу спречена још једна трагедија слична оној која се догодила у Денверу у граду Аурора на премијери филма "Повратак Бетмена".

Ламерс је наводно полицији признао да је планирао да пуца у публику на пројекцији филма. Он се терети за првостепени оружани напад, тероризам и покушај убиства.

У нападу који се догодио за време премијере филма "Повратак Батмена" у Денверу у јулу ове године, убијено је 12 особа, а 58 је рањено.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи