Читај ми!

Медведев: Путин је доброг здравља

Председник Русије Владимир Путин је доброг здравља и нема озбиљних повреда, каже руски премијер Дмитриј Медведев. Председници и премијери морају да вежбају како би остали у доброј форми, истиче Медведев.

Руски премијер Дмитриј Медведев каже да је руски председник Владимир Путин доброг здравља и нема озбиљних спортских повреда.

У интервјуу финским медијима, уочи пута у Финску, Медведев је на питање о Путиновом здрављу најпре одговорио да "није лекар".

На поновљено питање, руски премијер је узвратио да "свако има права да води рачуна о свом здрављу" и додао да председници и премијери морају да вежбају како би остали у доброј форми.

"И председник Путин, такође, мора доста да се бави спортом, како би био у форми. Али, он је жив и здрав и, хвала Богу, све је у реду с њим", рекао је Медведев, према транскрипту који је објављен на сајту руске владе.

На питање новинара да ли то значи да Путин нема озбиљних повреда, Медведев је одговорио са "ништа озбиљно" и додао да "свако има неке мале ствари за које треба да се побрине", пренео је Ројтерс.

Портпарол руског председника Дмитриј Песков потврдио је недавно да Путин има стару спортску потвреду, али да то не утиче на његове радне активности.

Песков је тако прокоментарисао писање листа Вједомости да Путин не иде у посете иностранству због здравствених проблема у вези са старом повредом која се погоршала после председниковог лета са ждраловима на мотоделтаплану.

Путин је шестог септембра учествовао у орнитолошком експерименту спасавања ретке врсте ждралова и летећи на мотоделтапалну показивао птицама правац лета до зимовалишта.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи