Читај ми!

Кастро претрпео мождани удар?

Талас спекулација о здравственом стању Фидела Кастра. Лидер кубанске револуције је, наводно, претрпео озбиљан мождани удар и у тешком је здравственом стању, преноси АП. Кубанске власти демантовале ту вест и објавиле "Ел командантеов" коминике.

Венецуелански лекар Хозе Маркина тврди да је Фидел Кастро претрпео озбиљан мождани удар и у тешком је здравственом стању, пише Мајами хералд.

Један од Кастрових синова, Алекс је демантовао ту вест наводећи да се "Ел команданте осећа добро и  пуно чита".

Кубанске власти су објавиле и коминике и којем се наводи да је Фидел Кастро честитао дипломцима медицинског факултета у Хавани.

"Сигурно је да га више никад нећемо видети у јавности", рекао је доктор Маркина, додајући да Кастро има проблема са говором и не може сам да једе.

Лекар каже да се Кастро налази у свом дому у Хавани где га одржавају у животу.

Маркина је и раније давао бомбастичне изјаве о здравственом стању лидера кубанске револуције, али су његове информације, махом, биле сензационалистичке и ретко су се показивале истинитим.  

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи