Читај ми!

Дечја порнографија открила терористу

У САД ухапшен још један мушкарац, под сумњом да је умешан у планирање минирања зграде Федералних резерви у Њујорку. У току истраге дечје порнографије, откривено да је повезан са нападом.

Мушкарац ухапшен у америчком граду Сан Дијегу због оптужби за дечју порнографију повезан је са Бангладешанином који је планирао да дигне у ваздух зграду Федералних резерви у Њујорку, саопштиле су америчке власти, известио је Њујорк тајмс.

Лист наводи да је Хауард Вили Картер Други осумњичен да је био саучесник Куазију Нафису (21), који је ухапшен у среду у Њујорку у оквиру заједничке операције у којој су учествовали Федерални истажни биро (ФБИ) и њујоршка полиција, пошто је покушао да активира бомбу тешку око 450 килограма, за коју је веровао да је права, а коју су оперативци заменили лажном.

Према наводима Њујорк тајмса, које преноси Ројтерс, Картер је ухапшен пошто је ФБИ пронашао 1.000 слика дечје порнографије на компјутеру који су пратили од августа.

На компјутеру је пронађена и електронска пошта адресирана на "Јакина", што је име које је, како верују власти, Картер користио у комуникацији с Нафисом.

У разговору са тајним агентима који су радили на том задатку, Нафис је поменуо "Јакина", као конспиратора, и напад на војну базу у близини Балтимора, навео је лист.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи