Читај ми!

Еволуција, лаж из пакла

Еволуција, ембриологија и теорија Великог праска "лажи су које су дошле право из понора пакла" да би се људи убедили да им није потребан спасилац, каже републиканац Пол Браун, иначе члан Одбора за науку, свемир и технологију Конгреса САД.

Републиканац Пол Браун, члан одбора за науку, свемир и технологију Представничког дома Конгреса САД, рекао је да су еволуција, ембриологија и теорија Великог праска "лажи које су дошле право из понора пакла" да би се људи убедили да им није потребан спасилац.

Браун, који је по занимању лекар, рекао је то у говору на скупу у једној баптистичкој цркви крајем прошлог месеца, али се видео са тог скупа сада појавио.

"Божја реч је истина. Схватио сам то. Све ствари које сам учио о еволуцији и ембрологији и теорији Великог праска, све су то лажи које су дошле право из понора пакла. И то су лажи како би мене и све људе спречиле да разумемо да нам је потребан спасилац", рекао је Браун.

Према његовим речима Земља је стара око 9.000 година и да је направљена за шест дана. Браун се опет кандидовао за члана Представничког дома Конгреса САД, а на изборима 6. новембра у свом округу неће имати противника из редова Демократске странке.

Његова портпаролка је рекла да је снимљен док је незванично разговарао с члановима црквене групе о својим верским убеђењима. Агенција АП, међутим, наводи да је скуп рекламиран и да је видео снимак објављен на сајту цркве.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи